Katherine Darkrose Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Képesség Foglalás Hétf. Dec. 20, 2010 1:01 pm | |
| A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K Katherine Darkrose - Napfénybiztos: Annak ellenére, hogy vámpír vagyok, egyáltalán nem árt nekem a napsugárzás, amely nagyban megkönnyíti az életemet. Képes vagyok napfénynél közlekedni bármikor, bármiféle sérülése elszenvedése nélkül.
L Leonardo La'Morte - Testkontroll és fájdalom generálása: Képes vagyok bármely élőlényt mozgásképtelenné tenni, lebénítani (akár érintéssel, akár az elmém segítségével) és átvenni a teste feletti irányítást. Akaratom szerint mozgathatom minden testrészét. A testi energiáim felhasználásával képes vagyok az irányított személybe áramütés szintű fájdalmat generálni.
M
N
O
P
Q
R
S Siréne Orchidea Constance - Biztos védelem: Egy különleges pajzsot vagyok képes magam köré vonni, amely megvéd a fizikai támadásoktól illetve, mint egészen véletlenül rájöttem a napfénytől, mert ez is fizikai támadásnak minősül a bőröm ellen. Az akaratommal vagyok képes felhúzni és leengedni, több emberre is kiterjeszthetem de ezt eddig még nem próbáltam mert magam számára is fent tartani egész nap kissé kimerítő.
T
U
V
W
X
Y
Z
A kód: - Lányok: - Kód:
-
[color=hotpink][font=Bookman Old Style][i]karaktered neve[/i] - [b]Képesség neve:[/b] Képesség leírása[/color][/font] - Fiúk: - Kód:
-
[color=steelblue][font=Bookman Old Style][i]karaktered neve[/i] - [b]Képesség neve:[/b] Képesség leírása[/color][/font] | |
|