The Marauder's Map •••
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marauder's Map

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Képesség Foglalás

Go down 
SzerzőÜzenet
Katherine Darkrose
Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Katherine Darkrose

Hozzászólások száma : 1004

Képesség Foglalás Empty
TémanyitásTárgy: Képesség Foglalás   Képesség Foglalás EmptyHétf. Dec. 20, 2010 1:01 pm

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K
Katherine Darkrose - Napfénybiztos: Annak ellenére, hogy vámpír vagyok, egyáltalán nem árt nekem a napsugárzás, amely nagyban megkönnyíti az életemet. Képes vagyok napfénynél közlekedni bármikor, bármiféle sérülése elszenvedése nélkül.

L
Leonardo La'Morte - Testkontroll és fájdalom generálása: Képes vagyok bármely élőlényt mozgásképtelenné tenni, lebénítani (akár érintéssel, akár az elmém segítségével) és átvenni a teste feletti irányítást. Akaratom szerint mozgathatom minden testrészét. A testi energiáim felhasználásával képes vagyok az irányított személybe áramütés szintű fájdalmat generálni.

M

N

O

P

Q

R

S
Siréne Orchidea Constance - Biztos védelem: Egy különleges pajzsot vagyok képes magam köré vonni, amely megvéd a fizikai támadásoktól illetve, mint egészen véletlenül rájöttem a napfénytől, mert ez is fizikai támadásnak minősül a bőröm ellen. Az akaratommal vagyok képes felhúzni és leengedni, több emberre is kiterjeszthetem de ezt eddig még nem próbáltam mert magam számára is fent tartani egész nap kissé kimerítő.

T

U

V

W

X

Y

Z

A kód:

- Lányok:
Kód:
[color=hotpink][font=Bookman Old Style][i]karaktered neve[/i] - [b]Képesség neve:[/b] Képesség leírása[/color][/font]

- Fiúk:
Kód:
[color=steelblue][font=Bookman Old Style][i]karaktered neve[/i] - [b]Képesség neve:[/b] Képesség leírása[/color][/font]
Vissza az elejére Go down
http://roxfort.forumocean.com/forum

Képesség Foglalás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauder's Map ••• :: A Roxforti Nyillvántartókönyv ... :: Tabló-
Ugrás: