| Zene Ajánló | |
|
+3James Charlus Potter Lily Rose Evans Katherine Darkrose 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Emmaline Fawcett Hollóhát & Prefektus
Hozzászólások száma : 111 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Vas. Márc. 13, 2011 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 111 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Szomb. Feb. 19, 2011 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Siréne Orchidea Constance Mardekár & Vámpír
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Feb. 07. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Szomb. Feb. 12, 2011 10:00 am | |
| | |
|
| |
James Charlus Potter Griffendél
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Dec. 23. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Csüt. Feb. 10, 2011 11:30 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Vas. Jan. 16, 2011 2:59 am | |
| | |
|
| |
Juliett Helone Hugrabug & Preketus
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Szomb. Jan. 15, 2011 8:05 am | |
| | |
|
| |
Katherine Darkrose Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Pént. Jan. 14, 2011 1:47 pm | |
| Ezt a számot Lilynek és Jamesnek küldöm, Lilykém szerintem pontosan tudod hogy miért XD XD Jazz+Az - Ma jól vagyok "Ma úgy vagyok, hogy jól vagyok és messze vinnélek, Hogy ne legyek már nélküled én zsebre tennélek!" | |
|
| |
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Szer. Jan. 12, 2011 5:17 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Dec. 23. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Csüt. Jan. 06, 2011 11:46 am | |
| Néhány dalba foglalt jó tanács a kedvenceimtől (Bereczki Zoltán + Dolhai Attila) A szám címe: Az egyszerű út Fantasztikus dal, persze élőben sokkal jobb, de így se semmi 1. Azoknak, akik szeretnek nevetni, és szeretik nézni, ahogy a másik nevet, kicsit el van hülyülve, de azért nem ront (annyit) a szinten Az egyszerű út2. A komolyabbaknak, itt tényleg normálisan adják elő, így is csak félig tökély (a másik fele csak élőben van ) Az egyszerű út(komolyan érdemes átgondolni meg kicsit elfogadni, de nem szólok bele.... XD ) | |
|
| |
Sirius Orion Black Griffendél
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Kedd Jan. 04, 2011 10:20 am | |
| - James Charlus Potter írta:
- nagy kedvenc
emlék
Egy nélkülözhetetlen embernek, aki rettenetesen hiányzik. Ui: remélem, találkoztál Mozarttal... ÉN IS! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Kedd Jan. 04, 2011 10:15 am | |
| nagy kedvencemlékEgy nélkülözhetetlen embernek, aki rettenetesen hiányzik. Ui: remélem, találkoztál Mozarttal... | |
|
| |
Lily Rose Evans Griffendél & Admin & Prefektus
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Pént. Dec. 31, 2010 4:45 am | |
| BOLDOG 2011-et MINDENKINEK - ha ma nem találkoznánk többször xDElőadó: Hooligans Cím: Legyen valami Link: Katt •••Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Nem is tudom ... Előadó: Hooligans Cím: Félember Link: Katt Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Nektek a Hooliganstől - közvetítette: én xD Előadó: Hooligans Cím: Emlékül Link: Katt ◘◘◘Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Csak, mert ... Előadó: One Night Only Cím: Say You Don't Wan't It Link: Katt ○○○Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Mert megérdemlitek ... xD Előadó: Rihanna ft. Eminem Cím: Love The Way You Lie Link: Katt Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Ez ugyan nem valami vidám, de nagyon szeretem ... Előadó: P!nk Cím: So What Link: Katt Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Mert Mimbulus Mimbeltonia ... Előadó: Takács Nikolas Cím: I make you crazy Link: Katt ☻☻☻Kinek: MINDENKINEK Üzenet: Hmmm ... ?! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Csüt. Dec. 30, 2010 3:00 pm | |
| Előadó: Bereczki Zoltán Cím: Tugether forever Link: ez az egyik nagy kedvencem Kinek: Lily Rose Evans ( L ) Üzenet: És milyen jól tudod... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Csüt. Dec. 30, 2010 9:30 am | |
| Előadó: Bereczki Zoltán Cím: Kerek egész Link: Katt •••Kinek: James Charlus Potter ( ) Üzenet: Csak, mert tudom, hogy szereted ... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Kedd Dec. 28, 2010 9:23 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Zene Ajánló Szomb. Dec. 25, 2010 4:44 am | |
| Na hát egy kis karácsonyi meglepetés mindenkinek! Cím: All I Wan't For Christmas is You Előadó: Mariah Carey Link: Üzenet: Nagyon boldog és békés karácsonyt nektek! | |
|
| |
| Tárgy: Zene Ajánló Hétf. Dec. 20, 2010 11:30 am | |
|
A hozzászólást Katherine Darkrose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 3:53 am-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Zene Ajánló | |
| |
|
| |
| Zene Ajánló | |
|