|
| Madam Puddifoot Kávézója | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Luna Moon Mardekár
Hozzászólások száma : 42 Join date : 2011. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Vas. Jan. 30, 2011 11:02 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18-Köszönöm!-suttogtam neki és megcsókoltam. Csókolt és közben nagyon óvatosan és finoman belém hatolt. Oldalra fordítottam a fejem a csókjától és egy pillanatra felszisszentem. Nem volt kellemes érzés, de még mindig akartam. Reméltem, hogy hamarosan mozogni kezd, hátha akkor eltereli a figyelmemet a fájdalomtól. Úgy döntöttem inkább megcsókolom, úgyhogy hevesen csókolni kezdtem, közben egyik kezemmel átöleltem a hátát, a másikkal pedig a hajába túrtam. | |
| | | Jhonny Leron Griffendél
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Jan. 15.
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Vas. Jan. 30, 2011 10:53 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Szóval akarja. Nekem jó. Megfordult velünk, kérdésére vállat vontam. -Hát persze, de ígérd meg, hogy egyszer felém kerülsz. Kértem, mivel ha valamit rosszul csinálok, akkor orr kijavíthatja. Pár másodperc múlva viszont már lehajoltam hozzá, forrón csókoltam meg és közben nagyon finoman belé hatoltam. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Vas. Jan. 30, 2011 10:49 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Jhonny nagyon aranyos volt és megértő. Hát igen ezért szerettem bele ilyen rövid idő alatt. - Tudom, hogy te tudnál várni de én nem. Nem túl akarok lenni rajta, hanem tényleg szeretném. Szeretlek bízom benned. - végig simított az arcomon. Megcsókolt, szenvedélyesen vissza csókoltam, ezzel biztosítva, hogy tényleg akarom. Végigcsókoltam az egész testét és fordítottam egyet magunkon. -Viszont egyet szeretnék kérni.-néztem mélyen a szemében miközben alatta feküdtem. -Lennél te felül?-néztem rá és megcsókoltam. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Vas. Jan. 30, 2011 10:28 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Elmosolyodtam válaszára. -Luna, ha nem akarod, akkor nem muszáj. Senki sem kötelez rá. Én még tudok várni. Mondtam halvány mosollyal, majd végigsimítottam arcán. -Többek közt, azért is vagy te felül, hogy úgy csináld, ahogy csak szeretnéd. Mondtam, majd felhajoltam és megcsókoltam, hogy biztosítsam róla, komolyan gondolom. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Pént. Jan. 28, 2011 9:58 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Lehúzta rólam a bugyimat, majd feltette azt a kérdést, amit nem akartam hallani, mert még én is félhetek és most pont ez történt. Amíg nem kérdezett biztos voltam mindenben, vagyis nem de legalább nem volt okom visszavonulót fújni. Most sem akartam, de itt volt a kérdés én meg sajnos gondolkodni kezdtem. Biztos akarom? Igen. Vele akarom? Igen. Most akarom? Nem tudom, félek. Ismertem be magamnak. Én idióta, jutott eszembe amit egyszer beismerek magamnak azt el is hiszem. De azért válaszoltam, az igazsághoz hűen. -Igen, de valamit be kell vallanom.-sütöttem le a pilláimat. -Félek, de akarom de akkor is félek. Én még sosem féltem semmitől.- mondtam neki és elnevettem magam. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Pént. Jan. 28, 2011 7:43 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Nem sokára Luna megunta a játékot, felhúzott magához, majd átfordított minket, így megint én voltam alul. Kezdtem megszokni ezt a helyet, valahogy itt jobb volt nekem. Szerelmem körmei végigsiklottak hasfalamon, majd vissza. Tudtam, hogy már teljesen elvettem az eszét, ez világossá vált következő csókjából, mivel szinte szó szerint már felfalt. Közben éreztem, hogy nadrágom eltűnik rólam. Aha, szóval arra jutott, nem bírja tovább, hát már én sem nagyon, de azért.... Letornáztam róla a bugyiját, de nem hatoltam bele, vagy fordítottam vissza magunkat. - Biztos akarod? Kérdeztem, már amennyire sikerült bármi értelmeset kinyögnöm ilyen állapotban. Vártam a válaszát, vagy hogy rám üljön, vagy valami, mert még talán visszafordulhat és meg rettenetesen nehezen leállíthatom magam, ha gondolja. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Pént. Jan. 28, 2011 7:32 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Miután végeztem "kínzásával" és forrón megcsókoltam ő vett kezelésbe engem. Megfordult velünk így én kerültem ismét alulra, abban reménykedtem, hogy meg fog csókolni, de sajnos nem ezt tette. Vágytam minden érintésére, de most éppen leginkább a csókjára. Végigcsókolta az egész testemet, majd vissza tért a nyakamhoz, megint arra gondoltam hátha megcsókol. Átfordított a hasamra és nem csókolt meg, felhergelt mindennél jobban vágytam a csókjára. A hátamat is végig csókolta, majd vissza fordított és rám mosolygott, meg akartam csókolni, de ő inkább a kezemet csókolta végig. Vágytam, éheztem, hogy ajkai az ajkaimra tapadjanak, majd ismét ah hasamat kezdte csókolgatni, finoman, puhán. Gondoltam egyet és felhúztam ajkaimhoz, de nem csókoltam meg csak azért sem. Átfordítottam magunkat így ismét én voltam felül, körmeimet óvatosan és puhán végig húztam a hasán, majd vissza. Mivel minden önuralmam elveszett, az eddiginél sokkal szenvedélyesebben és mohóbban faltam ajkait. Majd úgy döntöttem ideje megszabadulni az alsónadrágjától. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Pént. Jan. 28, 2011 3:57 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Végigcsókolta testemet, de előtte még egyik finom hajfürtjét végigkalandoztatta testemen, mire elmosolyodtam, nagyon csikis voltam minden téren. Elnevettem magam, de már eléggé ki voltam éhezve mindenre, mert nem csókolt meg, csak körültáncolt mindent, de végül felküzdötte magát hozzám és forrón megcsókolt. Szent Merlin, még meddig kínoz?Hát, akkor visszavágok, mert azt akarom, hogy ő legyen ilyen éhes rám. Megfordultam velünk és én érintgettem végig ajkammal a testét, nyakát. Mohón öleltem magamhoz, majd hátára fordítottam és most hátát csókoltam végig forrón, majd visszafordítottam és halvány mosollyal néztem rá. Végigcsókoltam egész kezét, ujjai végéig, majd onnan megint hasára fordítottam figyelmét. Finoman, óvatosan csókoltam végig minden porcikáját. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 11:34 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Elégedettsége jelélül felnyögött, majd egy hirtelen mozdulattal maga alá fordított. Elmosolyodtam, élveztem hogy ilyen vadságot tudok kicsalni belőle pedig olyan ártatlannak tűnt, bezzeg most. Lehúzta a nadrágomat és egész testemet végigcsókolta, majd a melltartómtól is megszabadított. A mellkasomat csókolgatta tovább. Felnyögtem, amikor a kezét megéreztem a combomon, majdforró csókban forrtunk össze és fordított vissza minket, immár csak a bugyim és az ő alsónadrágja képezett akadályt. De még nem akartam megszabadítani alsónadrágjától. Úgy döntöttem még hergelem kicsit a kedélyeket. Hosszú hajam amúgy is állandóan csikizett, de most szándékosan a kezembe vettem egy tincset és a mellkasát kezdtem vele simogatni. Végig a hasán, majd vissza egészen a nyakáig. Aztán a nyakát kezdtem el simogatni, majd végig az ajkán. Adtam egy csókot a szája szélére, majd aprókat csókolva haladtam és végül szenvedélyesen megcsókoltam. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 1:03 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Visszanyomott fekvő helyzetbe, ami csak még jobban felhergelt, mivel nem csókolt meg. Ajkai lehaladta mellkasomra, szemem önkéntelenül is lecsukódott. Kezem egy ideig céltalanul tévelygett, pedig keresett valami kapaszkodót, de csak a rácsot találta, bármi megfelelt, ami kicsit korlátozott, így ez is. Belekapaszkodtam, pont jókor, mert a következő pillanatban felnyögtem. Elengedtem a hideg fémet, majd magam alá fordítottam Lunát és lehámoztam a nadrágját. Lábujjától felfelé kezdtem végigcsókolni egész testét, mikor elértem a melltartóját megszabadítottam tőle, már csak a bugyija volt rajta, de azt nem akartam lehúzni még, csak mellkasát csókolgattam, miközben kezem combján simított jégig finoman, végül vágytól égőn csókoltam meg szerelmemet és visszafordítottam magunkat. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:50 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Halottam, hogy egyre szaggatottabban veszi a levegőt és ez boldoggá tett mert azt jelentette, hogy teljesen megőrjítem. Nem mintha én nem úgy vettem volna a levegőt mint aki most futott le egy komplett maratont. Segített megszabadulni a nadrágjától, majd fordított rajtunk egyet így megint én voltam felül. Kezdtem szokni, hogy én irányítok. Félig felült, hogy megcsókoljon, olyan forrón csókolt, hogy az szinte már égetett. Finoman vissza nyomtam fekvő helyzetbe és most már teljesen csupasz mellkasát kényeztettem. Elkezdtem a nyakánál és végigcsókoltam egészen az alsógatyájáig, ahol éreztem és láttam is egyre csak keményedő férfiasságát. De úgy döntöttem még húzom egy kicsit az agyát és egyébként is rajtam még túl sok volt a ruha. Még tudatomnál voltam, de kezdtem egyre jobban az ösztöneimre hallgatni mint az eszemre. Mit művel velem ez a fiú? A mindig józan Luna most azt sem tudja mit csinál. Megőrjít, de azért szeretem. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:40 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Végighúzta finom ujját a sebhelyen, majd lejjebb csúszott és végigcsókolta. Lehunyt szemmel élveztem csókjait, melyek kezdtek teljesen megőrjíteni. -Érted...mindenképp...Préseltem ki magamból nagy nehezen. Keze végigsimított mellkasomon, majd lejutott egészen övemig, azzal kezdett babrálni, mikor rájöttem, hogy nem úgy halad, ahogy szeretné egy mozdulattal megszabadítottam magam tőle, majd Lunához simultam finoman, de nem raktam át minden súlyomat rá. Egy laza mozdulattal fordultam velünk egyet, így megint ő volt feljebb. Valahogy jól állt neki a vezető szerep, és nekem tökéletesen mindegy volt. Kezem végigsimított hátán, majd minden segítség nélkül felemelkedtem, felültem félig, hogy meg tudjam csókolni forrón. Miért veszi el ez a lány ez eszemet? | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:30 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Amikor a hajába túrtam felsóhajtott, megjegyeztem hogy ez a gyenge pontja. Miután levettem a pólóját megláttam a sebet amiről beszélt. Óvatosan végighúztam az ujjam rajta, majd lejjebb csúsztam és végig is csókoltam. Vissza csúsztam az ajkaihoz és forró csókot nyomtam rá. - Nagyon vagányul néz ki ez a sebhely.-mondtam neki. -De azért remélem a jövőben elkerülöd az ilyen kalandokat.-elnevettem magam. Egyre és egyre vadabbul csókolt és én is, majd rólam is lekerült a póló, így felsőtestünk között már csak a melltartóm volt. Kicsit furán éreztem magam így, hogy lekerült rólam a felsőm. Nem mintha szégyenli valóm lett volna, de azért kicsit zavarban voltam. Kezem a meztelen felsőtestét simogatta, majd a kezem a nadrágjához vándorolt és az övével kezdtem babrálni. Ez már nem ment olyan könnyen, mint a pólója levétele. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:15 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Míg én csókolgattam ő hajamba túrt, mire felsóhajtottam. A hajam a gyenge pontom, ezek szerint, de nem baj, miért zavarna? Másik keze a hátamat simogatta, majd lejjebb vándorolt, egészen fenekemig és megfogta. Felsóhajtottam, majd elmosolyodtam. A következő pillanatban megfosztott pólómtól, így félmeztelenül álltam felette négykézláb. Éreztem, hogy arcom felforrósofik, és elvörösödöm. Egy pillanatra megálltam, tekintetem levándorolt a sebig, szívem felett, mely szinte világított bőrömön, körülötte sötét folt, azt ugyan nem tudom, miért, de amíg nem fj, csak ilyen enyhén, addig tőlem maradhat. Most sokkal vadabbul csókoltam meg, miközben ezem bólója alá vándorolt és én is megfosztottam sz övétől. Csókjaim lejebb vándoroltak, majd visszatértek ajkára. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:02 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron +18Mikor fordult velünk egyet a nyakamat kezdte kényeztetni, nagyon jó érzés volt. Meg tudnám ezt szokni állandóra, gondoltam és elmosolyodtam. Amikor a keze az oldalamon siklott végig majdnem elnevettem magam mert csikis volt de aztán a csiklandóságom egy egészen más érzésbe csapott át és már egyáltalán nem akartam elnevetni magam, csak élveztem. Alulra kerültem így felszabadultak a kezeim. Egyik kezemmel a hajába túrtam a másikkal pedig a hátát simogattam. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a kezem amely eddig a hátán matatott, a fenekére vándorolt és belemarkolt. Tovább csókoltam egyre szenvedélyesebben, majd a másik kezem is utána vándorolt. Amikor már mindkét kezem a fenekénél matatott gondoltam egyet és megfogtam a pólója szélét. Felfelé kezdtem húzni és levettem róla. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 11:49 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Fölém mászott és csókolgatni kezdett. Nem egy csókot adott, hanem legalább százat. Keze a hasamnál volt, finoman simogatott. Minden lélegzet vételem csak róla szólt, és ez a legkevésbé sem zavart valahogy. Egy idő után lehaladt nyakamhoz, édes csókokat lehet rá és gyengéden harapdálta, mire elmosolyodtam, de közben fura mód, élveztem. Senki sem csókolgatta még soha a nyakamt, de fenséges érzés volt. Lehaladt, egészen a pólóm kezdetéig, majd visszatért ajkaimhoz. Éhesen csókoltam vissza, majd mikor azt mondta, szeret elmosolyodtam, majd fordultam velünk egyet. Tudtam, hogy egy idő utn Luna alá kerülök, ami a legkevésbé sem zavart. Tőlem aztán végig vezethet, a lényeg csak az, hogy ő legyen, a többi mind egy nagy zárójelben van. Forró csókokat adtam neki, majd én is lejjebb haladtam nyakára, ott kényeztettem, kezem oldalát simította végig. -Én is szeretlek, jobban, mint az életemet.Mondtam neki, miközben visszatértem ajkaira. Övé a szívem, testem, lelkem, az egész életem, semmit se sajnálok tőle. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 11:37 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Elfeküdt így én kerültem fölülre. Nem akartam elsietni a dolgokat, mivel mindkettőnknek ez lesz az első. Így csak felette térdeltem és csókoltam miközben a hasát cirógattam. Majd mikor ezt unni kezdtem elkezdtem a nyakát csókolgatni és harapdálni. Jó érzés volt, reménykedtem hogy élvezi és fura volt kivételesen nem olyat csinálni ami nekem jó hanem valaki másnak. Élvezettel kényeztettem, majd pólója vonaláig apró csókokkal hintettem nyakát és mellkasát. Vissza tértem a szájához. -Szeretlek.- suttogtam két csók között ajkainak. Majd eszembe jutott, hogy Rose mit szólna ehhez, aztán gyorsan arra a következtetésre jutottam, hogy hidegen hagy. Inkább Jhonnynak szenteltem minden figyelmemet. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 11:20 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Most vettem csak észre, arcunk milyen közel is van egymáshoz. Vártam, mi is az ötlete mára. Mikor kmondott egy mondatot vártam a folytatást, de helyette megcsókolt. Először ledöbbentem, majd automatikusan visszacsókoltam ugyanolyan hévvel. Ekkor leesett, mire is gondolt. Nagyon elcsodálkoztam. Már most? Hisz...ha egy napja ismerjük egymást! -Nekem is jó. Egyeztem bele, majd, mivel ő volt az, aki négykézláb volt, én feküdtem el, alá. Kicsit felhajoltam és forrón csókoltam meg. Apa megölne, ha megtudná, a nagybátyám pedig segítene neki, ebben teljesen biztos voltam. És nem azért, amire készülök, a hiba szerintük abban lenne, hogy kivel. De engem nem érdekelt, hisz szeretem! Sokmindet bánok, amit tettem, de ezt se most nem bánom és nem hiszem, hogy valaha is fogom, ebben szinte biztos vagyok. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 27, 2011 12:19 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Nekem kell kitalálnom, hogy mit csináljunk? Hát nem mondom vannak ötleteim és elmosolyodtam gondolataimon. Mivel még mindig előtte térdeltem könnyű volt kivitelezni a tervemet. - Lennének ötleteim. - suttogtam csábosan a fülébe és nagyon reméltem, hogy érti mire gondolok. Majd megcsókoltam, hosszan és tele szenvedéllyel, ezzel még jobban megerősítve, hogy jóra gondol. - Neked is jó? - kérdeztem tőle és nagyon reménykedtem, hogy igen legyen a válasza. Nem tudom miért de annyira vágytam rá. Pedig nem régóta ismerem és mégis többet tudok róla mint bárkiről és ő is többet tud rólam mint bárki. Sőt még az ellenségem is, de ebbe most ne menjünk bele, mert megint bűntudatom lesz. Féltem, hogy baja esik, de mindennél jobban akartam őt. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Szer. Jan. 26, 2011 1:08 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Eszembe jutott, hogy ez hülye kérdés volt. Miért kérdezem én ilyenekről őt, mikor sokszor ő az okozója a halálnak? Teljesen értelmetlen, csak még több szörnyűséget kéne hallgatom, mikor ezt is nagyon nehéz megemésztenem, sőt! -Ezzel egyet tudok érteni. Csaptam le gyorsan az ajánlatára, mely jobban csábított, mint eddig bármi. Kérdésére vállat vontam. -Nem tudom. Most te jössz program kitalálásában. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Pént. Jan. 21, 2011 8:05 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron -Én sem voltam még sosem férfival.-mondtam én is és a gömb arany színű maradt. Majd feltett egy olyan kérdést amin már sokat gondolkodtam, de igazából sose jutottam semmi értelmesre. Nekem a halál körül lengi az életemet, sok ember számára én magam voltam a halál. -Igazából nem tudom. Az én életemet körüllengi a Halál. Sőt sok esetben én magam küldtem a Halált emberekre. Sokat gondolkodtam már rajta, de igazából sosem jutottam semmire.-mondtam neki majd így hogy ennyit beszéltünk a Halálról eszembe jutott az a mindent elsöprő érzés amit érezni szoktam, amikor megölök egy embert és felvidultam. Hihetetlen jó kedvem lett. -Mi lenne ha nem beszélgetnénk többet a Halálról. -kérdeztem tőle mosollyal az arcomon és eddigi ülőhelyzetemből feltornáztam magam és oda hajoltam hozzá, hogy egy csókot leheljek ajkaira. -Szóval most, hogy mindenki mindent bevallott mi a további program?-kérdeztem tőle még mindig ugyan abban a testhelyzetben mint mikor megcsókoltam. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 20, 2011 11:57 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron -Kössz. Mondtam mosolyogva, jobb volt így, mert nem mindig szerettem otthon lenni a családommal, főleg, ha apám ott van, lehetetlen kvidics mániákus...Döbbenten néztem Lunára azok után, amit mondott. Mindig úgy gondoltam a halálra, mint egy emberre, egy olyan emberre, akinek a csókja nem mellesleg halálos, az érintése éget, rettenetes kín, míg ölel, hogy táncolj vele egy utolsót. Aztán jég hideg ajkai találkoznak a tiéddel és a tested azonnal elernyed karjaiban. Megrázkódtam a gondolatra. Én már tuti táncoltam vele, de nem csókolt meg. Felnéztem Lunára. -Nekem nincs több vallani valóm, hogyha csak az nem, hogy még soha nem voltam nővel. Vontam vállat.. -Te hogy képzeled el a Halált? Kérdeztem csak úgy | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Csüt. Jan. 20, 2011 7:21 am | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Megrendített, amit mondott de meg tudtam érteni, amíg nem jöttem rá, hogy van egy nagynéném aki normális én is kísérletezgettem. De sosem akartam igazán meghalni ezért nem is jött össze. Még jó különben sosem találkoztam volna Jhonnyval. -Ne aggódj,-mondtam neki együtt érzően. -Most már itt vagyok neked, ha bármi van hozzám menekülhetsz. A nagynéném annyira nem törődik velem, hogy észre vegye, hogy esetleg nálam alszol.- pirultam el. -Akkor most én jövök igaz?-néztem rá egy kicsit megijedve, hogy mit mondjak el neki amitől nem kap sokkot, de azért nem is az, hogy mikor születtem. Megfogtam a gömböt és a szemébe néztem. -Ismét kérlek, hogy ne vess meg.-mondtam és inkább lesütött szemmel vallottam neki be legnagyobb bűnömet. -Öltem.-mondtam suttogva de biztos voltam benne, hogy meghallotta. | |
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Szer. Jan. 19, 2011 12:42 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Válaszán elnevettem magam, ja, érdekes volt! Kutatva néztem az arcát, hittem neki, de a gömb nem. Felvontam szemöldököm, majd a második válasz már igaz volt. Egy pillanatra lehunytam a szemem, ezt komolyan nem hiszem el. Egy ilyen lányba szerettem bele, ezt nem hiszem el! Sóhajtva vettem el a gömböt. Azt hiszem, most én jövök vallásban. -Játékot változtatunk.Jelentettem ki, majd leraktam kettőnk közé a gömböt. -Most elmondunk egy-egy dolgot magunkról, bármit.Mondtam, majd habozás nélkül a gömbre tettem a kezem. Nem félek tőle, hisz igazat szoktam mondani. Tekintetem Luná-éba fúrtam, nem akartam arra gondolni, mit fogok most mondani. -Nem egyszer akartam öngyilkos lenni a családom miatt. Mert képtelen vagyok úgy élni, hogy más mondja meg, mit csináljak. Apám kitűnően tud zsarolni, általában megmondja, mit tehetek és mit nem.Kezemet felemeltem a gömbről, ami még mindig arany volt. Most ő jön, mondjon bármit, én készen vagyok. | |
| | | Luna Moon Mardekár
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója Szer. Jan. 19, 2011 12:30 pm | |
| Luna Moon & Jhonny Leron Nevetni kezdtem. -Azt megnéztem volna.-mondtam neki és amikor rájöttem, hogy mit mondtam elpirultam. Majd a kezembe nyomta gömböt és feltette a kérdést. Basszus most az igazat mondjam vagy, hogy hányat akartam. Muszáj igazat mondanom a gömb mindenképp lebuktat. -3. - mondtam ki azért próbaképp az első számot ami eszembe jutott. Tény, hogy jól hazudok de a gömböt nem tudom átverni. -Na jó ne vess meg, ismered a múltam egy részét. 13.- mondtam ki és a gömb ismét arany színben pompázott. Lesütöttem a szemem, nem mertem a szemébe nézni. Nem voltam büszke magamra és mivel az indokok most is megvoltak, féltem lesz ez még több is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Madam Puddifoot Kávézója | |
| |
| | | | Madam Puddifoot Kávézója | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |