The Marauder's Map •••
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marauder's Map

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

.:Előtér:.

Go down 
+2
Emmaline Fawcett
Katherine Darkrose
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Hozzászólások száma : 47

.:Előtér:. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: .:Előtér:.   .:Előtér:. - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:10 am

Hosszas huzavonát vívtam Jamessel, majd kelletlenül lementem az előtérbe. Ágas hozzám vágta a maszkom, én meg halk szitkozódással felvettem. Rühelltem ezt az izét, olyan egyszerű, simán fekete, csak a szememet takarja, de akkor is gyűlölm, meg ezt az egészet. Méghogy Valentín nap! Nem kéne narancs napot is tartani?! Ezzel az erővel....beléptem a terembe, ahol már volt egy mardekáros. Inkább nem mentem közelebb hozzá, nem bírom őket.
Vissza az elejére Go down
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: .:Előtér:.   .:Előtér:. - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:04 am

*Hosszú zöld ruhámba és hozzáillő maszkban sétáltam be az előtérbe és csak reménykedni tudtam, hogy majd valahogy rábukkanok vagy Lilyre, vagy Siriusra. Illetve abban is nagyon bíztam, hogy senki sem fogja azt hinni, hogy esetleg mardekáros vagyok. Bár talpig zöldben nem nagyon voltam biztos, hogy szerencsém lesz. Belépve a helység csodálatos, de üres volt.*
Katherine Darkrose
Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Katherine Darkrose

Hozzászólások száma : 1004

TémanyitásTárgy: Re: .:Előtér:.   .:Előtér:. - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 9:59 am

A Bált ezennel megnyitom!
http://roxfort.forumocean.com/forum
Katherine Darkrose
Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Katherine Darkrose

Hozzászólások száma : 1004

TémanyitásTárgy: .:Előtér:.   .:Előtér:. - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 3:07 am

.:Előtér:. - Page 2 Ajo1f5
http://roxfort.forumocean.com/forum
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: .:Előtér:.   .:Előtér:. - Page 2 Empty

.:Előtér:.
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauder's Map ••• :: Muglik után szabadon ... :: Társalgó :: Speciális Játéktér :: Valentin-napi bál-
Ugrás: