|
| A klubhelyiség | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Siréne Orchidea Constance Mardekár & Vámpír
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Feb. 07. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: A klubhelyiség Csüt. Feb. 10, 2011 11:11 am | |
| Siréne Orchidea Constance & Lucius Abraxas Malfoy Ahogy kényelmesen elhelyezkedtem eddig oldalamon lógó táskámat is letettem, majd elővettem belőle egy magazint amit szándékomban állt kiolvasni, egy kis divat, haj és smink trükkök amolyan esti levezetésként, viszont a gondolataim továbbra is olyan veszélyes vizeken eveztek, mint James Potter. Nem tudtam mihez kezdjek vele, egyáltalán mit is kellene egészen pontosan az adott helyzetben, szóval totálisan megvoltam lőve. Egyedül azzal voltam tisztában, hogy nem tehettem úgy, mintha nem jutott volna a tudomásomra ez az információ... nem is lennék rá képes. Mert bár mardekáros vagyok, nekem is vannak érzéseim bár hogy egy egy Griffendéles irányába az már kicsit tényleg zárós helyzet, de az egész életem az. A nyár óta annyi minden megváltozott... Merengésemből Lucius köszönése hozott vissza, amire egy vidám mosolyt küldtem felé és egyik kezemmel legyintett, hogy ugyan már. Bár mindig ezt csinálta bókolt, legalább is nekem, ha találkoztunk, amit nem bántam, de nem foglalkoztatott túlságosan a dolog. És vele lehet hogy haverok voltunk, de nem bíztam meg benne annyira, hogy merjek tőle ilyen komoly témában tanácsot kérni, mint amilyenben voltam. Általában Annabellel szoktam megbeszélni az ilyesmit, de mivel apa és ő túl jól kijönnek, sanszos lenne a dolog, mert nem akartam hogy megtudja. Kíváncsi vagyok, hogy mikor mondaná meg őszintén, teljesen magától a dolgot. Bár úgy vélem erre a válasz soha napján kis kedden. És ez mérhetetlen aljasság... az irányomba legalább is feltétlen. - Ha kinti hó sodort be, meg néhány ostoba kölyök. Az embernek sehol sincs tőlük nyugta. - mondtam megforgatva a szemeimet ezzel is jelezve, hogy mennyire fárasztanak időnként. És egyedül emiatt adtam hálát annak, hogy belőlem nem csináltak prefektust... tutira megátkoztam volna közülük egyet kettőt, már az első adandó alkalommal. Bár az is kész csoda, hogy a mardekáros közül választanak prefektust, mert mi aztán nem a jó szívünkről vagyunk híresek. - És te? Csak nem egy lustálkodás? - kérdeztem mosolyogva, felpillantva ezúttal a magazinom lapjai mögül is. Nem sok embernek szenteltem figyelmet beszélgetés közben, de Lucius ilyen volt. Olyan aki megérdemelte, hogy odafigyeljenek rá amikor beszél. Nem volt az a tipikus üres fejű szőke, mint ahogy néhány másik mardekáros srác vagy lány... egy némelyikük komolyan kételkedem hogy ide való lenne. De hát istenem a süveg korrupt... én tudom a legjobban. | |
| | | Lucius Abraxas Malfoy Mardekár & Prefektus
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2010. Dec. 28.
| Tárgy: Re: A klubhelyiség Csüt. Feb. 10, 2011 10:56 am | |
| Siréne Orchidea Constance & Lucius Abraxas Malfoy Annyira jól esett egy pólóban itt ülni a melegítő kandalló előtt miközben a falból áradt a hűvös. Imádom ezt a kettős érzés és imádom, hogy itt van a klubhelyiségünk.. Itt nyáron sincs meleg, pont kellemes kissé hűvös az idő és ide lehet menekülni a forróság elől. Télen a kandalló meleget áraszt de ha a falat közelebbről megvizsgáljuk apró vízcseppeket veszünk észre rajta amihez ha hozzzá érünk akkor érezhetjük, hogy olyanok mint a jég. Hidegek. Így pont kellemes az idő! A pálcám még mindig a kezemben volt ezért közel emeltem a szememhez. Egyetlen karcolsá sem volt rajta. Minden este megtisztítottam és tokba raktam. Nagyon kell rá vigyáznom, hiszen ő választott engem nem én őtt.. és arra aki engem választ arra vigyázni kell! Kissé betegsnek hangozhat dehát ő lesz velem a harcban ő fog megvédeni, vagy ő fogja a veszetm okozni... Cipő kopogására lettem figyelmes és már keltem volna fel, hogy jól beolvassak neki, hogy már kétszer mondtam, hogy menjen le vacsorázni, mikor megszólalt egy női hang. Felismertem de azért ránéztem Siréne volt az. -Üdv neked egyetlen és gyönyörű Siréne!- Vigyorogtam rá. Igen-igen ez mindenképpen ő volt. Ahogy méltóságteljesen leült és fellendítette a lábát az asztalra és úgy nézett rám zöld szemeivel. Kétségtelenül ő a második legszebb lány az iskolában. Természetesen az első Narcissa.. -Mi szél hozott errefelé?- Néztem végig rajta, márcsak megszokásból is. Szokásom, hogyha beszélgetek egy nővel akkor mindig megszemlélem, hogy mi van rajta és ápolt-e, rendbeszedett.. Nincs is annál rosszabb ha egy nő nem ad a külsejére.. Az kiborító és nem ad nekik eleganciát illetve rossz érzésem lesz tőle. Ideáig éreztem a kellemes illatot amit Siréné ontott magából. Tényleg kellemes volt, kissé talán bódító is, de talán ez volt a célje, hogy levegye a férfiakat a lábukról.. Szerintem simán sikerülhet neki, de nem velem. Egy nem is állok hanem fekszem, a másik meg hogy az én szívem másért dobog, egy szintén szőke hajú lányért, aki olyan mint egy porcelánbaba. Olyan törékenynek látszik és mégse az. Megtudja védeni magát mégis nehéz elérni őt és talán ez tetszett meg benne. Nem is tudom igazán, hogy a spontán szépsége vagy mi okozza ezt a szerelmet, de nem is bánom! | |
| | | Siréne Orchidea Constance Mardekár & Vámpír
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Feb. 07. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: A klubhelyiség Csüt. Feb. 10, 2011 10:23 am | |
| Siréne Orchidea Constance & Lucius Abraxas Malfoy a mai nap aránylag egészen kellemesen telt, bár tény és való, hogy sokkalta jobb lett volna a lányok nem mind a tanulással lettek volna elfoglalva elvégre szombat este van könyörgöm! Engem nem zavar ha valaki tanul, de szombat este is? Hát mindegy, mivel én már mindennel végeztem úgy döntöttem sétálok egyet a parkban, az azonban televolt rohangáló alsóbb évesekkel, szinte minden házból, akik vidáman hógolyóztak. És persze a Griffendéles csoda négyes is ott volt... még mindig nem volt ötletem miképpen is közölhetném a dolgokat Jamessel, így csak távolból figyeltem őket, az egyik magasabb fa ágáról a Tiltott Rengeteg szélén. Ez talán mindenki másra életveszélyes lett volna, de én nem voltam akárki más és ártatlan sem. Azonban amikor egy hógolyó süvített el a fejem mellett, amelyet még időben félrekaptam szúrós szemmel néztem körül és megláttam egy elsős Griffendélest, akiben éppen akkor tudatosult, hogy elhibázta a célt, és hogy eléggé mérges lehetek. hát nem tévedett sokat az biztos, erre azonnal rá is jött, amikor egy pillanatra a levegőben lógott, majd ezt követően a jó hideg hóban landolt fejjel előre. Jómagam kecsesen leugrottam a fáról, s földet érve eltettem a pálcámat a taláromba, majd elindultam be a kastélyba. Úgy döntöttem ennyi levegőzés bőven elég volt a mai napra. ráadásként eszem ágában sem volt kockáztatni, hogy még valami ostoba kölyök ismételten megpróbáljon madárnak nézni és lelőni... egy hógolyóval. Néha annyira gyerekesen tudnak viselkedni... bár igaz, hogy gyerekek, de ez nem mentség. Amikor a portré elé értem elsuttogtam a jelszó, majd amikor be akartam menni egy kupac alsós vonult ki. Inkább nem álltam az útjukba, mert a végén még összetaposták volna az új cipőmet, ahhoz meg már nem volt idegzetem. Miután kicsődült az üdvhadsereg, csak az követően vonultam be a klub helységbe, amelynek kanapéján éppen Lucius terpeszkedett el. - Hello. - köszöntem neki jókedvűen majd ledobtam a taláromat, és helyet foglaltam a vele szemben lévő fotelben, lábaimat pedig az asztalra helyeztem. Egyszerűen így volt kényelmes, egyébként is, nem valószínű, hogy pont ő fog majd rám szólni. | |
| | | Lucius Abraxas Malfoy Mardekár & Prefektus
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2010. Dec. 28.
| Tárgy: Re: A klubhelyiség Csüt. Feb. 10, 2011 10:04 am | |
| Siréne Orchidea Constance & Lucius Abraxas Malfoy Ma egésznap lustálkodtam és házit írtam. Nem tudom, hogy Cissy hol lehet, biztos a barátnőivel csinál valamit, vagy ő is tanul. Mostanában felgyülemlettek a dolgok ott a kviddics és a tanulás, szinte minden hétvége a tanulásról szól, kissé el vagyok maradozva a tanulással és most mindent be kell pótolnom ami annyit jelent, hogy szinte egésznap tanulnom kell.. Utálom de muszály ha az életben valamit el akarok érni. Anyám mindig ezt sújkolja a fejembe és igaza is van. Bár tudjuk, hogy minden Mardekáros mit csinál ha felnő, vagyis majdnem mind.. A Sötét Nagyurat szolgálja, ahogy majd én is fogom. Átveszem majd apám nyomdokait, ha nem tenném ki is tagadnának a családból és ha egy Mardekárso az általunk ítélt jó oldalra áll ami jelen esetben a sötét oldal, az azt jelenti, hogy feljebb kapaszkodik a létrán. Hisz mind ugyanarra vágyunk. Elsöpörni a sárvérűeket a föld felszínéről és úgy élni ahogy mindig is akartunk. Tisztán és nemesen, mint ahogy az az aranyvérüekhez illik... Eldöltem a kanapén ami szinte már a törzshelyemnek számított a klubhelyiségben. A kandallóval szemben van és Narcissával mindig itt ülünk.. Tényleg törzshelynek számít. Most szinte alig volt valaki a klubhelyiségbe, csak néhány elsőéves rohangált egy feketevarázslatos könyvvel, így nyugodt szívvel dőltem végig a kanpén és előhúztam a pálcámat. A második kincsem Első az én egyetlen szerelmem Narcissa... Ő érte akármit megadnék, nagyon sokat ér nekem és nem úgy mint egy érdekből kötött házasság tagja. Mert persze a szüleink azért kötötték az egyességet. A Blackeknek ez cvsak mégjobban fényez a hírnevükön, mintahogy nekünk is. Ez a két család a leghírhedetbb a varázslóvilágban.. Ránéztam a faliórára ami este hetet mutatott, ami azt jelentette, hogy itt a avscora ideje. Nem voltam éhes, nem kívántam a csirkét ami mindennap a nagyterem asztalain van, de mint prefektus és kis nyugalomra vágyó varázsló szólnom kelett a pár alósbb évesnek.. -Vacsora idő van!- Szólaltam meg a plafont bámulva. Egy kis ideig abba maradt a vihorászás és a halk sutyorgás, de hamarosan újra elkezdődött. -Menjetek le vacsorázni, később nem tudtok mit enni és nincs kedvem avval foglalkozni, hogy szerezzek nektek kaját!- Pirítottam rájuk mire rögtön elindultak kifelé. Végre egy kis nyugalom, már kezdett idegesíteni a féktelen suttogás a varázslatokról amiket már én is ismerek.. Áhh annyira látszik, hogy még csak elsősök illetve másodikosok.. Az asztalról elevettem egy cetlit amire az egyik másodikos neve volt írva. Megfordítottam és elolvastam. Egy találkozó helye és ideje volt benne így fogtam magam és a tűzbe dobtam. Majd megtanulják, hogy ne itt üzenjenek. Ha mondani akar akkor vagy személyesen tegye vagy bagollyal küldje el.. Tanulják meg, hogy ilyet nem lehet csinálni!! Ez van ! | |
| | | Lily Rose Evans Griffendél & Admin & Prefektus
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: A klubhelyiség Szer. Dec. 22, 2010 9:44 am | |
| A tó alatt helyezkedik el. Kör alakú, kissé barátságtalan. A zöld az uralkodó szín, annak minden árnyalatával. A helyiség legfőbb motívuma a kígyó. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A klubhelyiség | |
| |
| | | | A klubhelyiség | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |