| Társalgó szoba /Usereknek/ | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lily Rose Evans Griffendél & Admin & Prefektus
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szer. Feb. 09, 2011 6:43 am | |
| - James Charlus Potter írta:
- Lily Rose Evans írta:
- James Charlus Potter írta:
- Lily Rose Evans írta:
- ez már most kedves XD
Miért, mire számítottál? xD Nem vagyunk " együtt " elég ideje ... mindenhol? xD fenét... Bocsáss meg, nem olvastam jól ... ( xD ) Megismételnéd? xD khröm...FENÉT!!!!!!!!!!!!! Most miéééért? * hisztis * Melyik része nem tetszett? Ha nem akarnál velem lenni, nem lennél itt sem, nem igaz? xD | |
|
| |
James Charlus Potter Griffendél
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Dec. 23. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 11:55 am | |
| - Lily Rose Evans írta:
- Lily Rose Evans írta:
- ez már most kedves XD
Miért, mire számítottál? xD Nem vagyunk " együtt " elég ideje ... mindenhol? xD fenét... Bocsáss meg, nem olvastam jól ... ( xD ) Megismételnéd? xD khröm...FENÉT!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:59 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- ez már most kedves XD
Miért, mire számítottál? xD Nem vagyunk " együtt " elég ideje ... mindenhol? xD fenét... Bocsáss meg, nem olvastam jól ... ( xD ) Megismételnéd? xD | |
|
| |
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2010. Dec. 23. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:49 am | |
- ez már most kedves XD
Miért, mire számítottál? xD Nem vagyunk " együtt " elég ideje ... mindenhol? xD fenét... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:42 am | |
- ez már most kedves XD
Miért, mire számítottál? xD Nem vagyunk " együtt " elég ideje ... mindenhol? xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:38 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:35 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Lily Rose Evans írta:
- Hali!
Hát Te? xD * öleli * Na szóval ... hogy vagy(tok)? -visszaölel- Én most kivételesen jó, tesóm..khöm...hát nem éppen a toppon, elég ciki, mert ugye én mentem egyetemre, a haverom is, és muszáj volt egyedül hagyni, szóval kicsit megszívta... De nagyi beugrott hozzá, állítólag, jól elfórumozgatott a GÉPEMEN, de most megbocsájtom neki
És Te hogy vagy? Hát bocsájtsd is meg neki, bátyus xD A nagytestvérek sorsa a kitartás ... mérték nélkül Örülök, hogy jól vagytok
Énn? Háát ... nekem tanulnom, kéne, de majd olyan 16.00-16.30 közt neki állok. Töri, a szóbelire ... Hajrá! Ne izgulj, kitartás az van, csak idegrendszeri része kezd szétesni... nem akarsz új játékot kezdeni? Mert történt pár dolog azóta, szívesen átírom a Gyengélkedős hszt, és akkor te már kezdhetsz újat! Nem, nem, azt le kell zárni előtte xD Én most majd írok egyet, aztán Te lezárhatod, ha neked is jó ^^ Egyébként a bálon úgyis találkozunk ... ha felismersz xD De - fájdalom - úgysem fogsz XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:28 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Hali!
Hát Te? xD * öleli * Na szóval ... hogy vagy(tok)? -visszaölel- Én most kivételesen jó, tesóm..khöm...hát nem éppen a toppon, elég ciki, mert ugye én mentem egyetemre, a haverom is, és muszáj volt egyedül hagyni, szóval kicsit megszívta... De nagyi beugrott hozzá, állítólag, jól elfórumozgatott a GÉPEMEN, de most megbocsájtom neki
És Te hogy vagy? Hát bocsájtsd is meg neki, bátyus xD A nagytestvérek sorsa a kitartás ... mérték nélkül Örülök, hogy jól vagytok
Énn? Háát ... nekem tanulnom, kéne, de majd olyan 16.00-16.30 közt neki állok. Töri, a szóbelire ... Hajrá! Ne izgulj, kitartás az van, csak idegrendszeri része kezd szétesni... nem akarsz új játékot kezdeni? Mert történt pár dolog azóta, szívesen átírom a Gyengélkedős hszt, és akkor te már kezdhetsz újat! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:26 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Hali!
És Te hogy vagy? Hát bocsájtsd is meg neki, bátyus xD A nagytestvérek sorsa a kitartás ... mérték nélkül Örülök, hogy jól vagytok Énn? Háát ... nekem tanulnom, kéne, de majd olyan 16.00-16.30 közt neki állok. Töri, a szóbelire ... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:24 am | |
- Hali!
Hát Te? xD * öleli * Na szóval ... hogy vagy(tok)? -visszaölel- Én most kivételesen jó, tesóm..khöm...hát nem éppen a toppon, elég ciki, mert ugye én mentem egyetemre, a haverom is, és muszáj volt egyedül hagyni, szóval kicsit megszívta... De nagyi beugrott hozzá, állítólag, jól elfórumozgatott a GÉPEMEN, de most megbocsájtom neki És Te hogy vagy? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:20 am | |
- Hali!
Hát Te? xD * öleli * Na szóval ... hogy vagy(tok)? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Feb. 08, 2011 6:15 am | |
| Hali! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:46 am | |
| - Perselus Tobias Piton írta:
- Lily Rose Evans írta:
- Perselus Tobias Piton írta:
- Lily Rose Evans írta:
- Ki a terhes?
Gondterhes. Mindenki xD Ezzel mindent elmagyaráztál, csak nem értettem, hogy mit irtatok az előző hszekbe. Azért kérdeztem Csak a roxfort.forumotion.com-ról beszélgettünk Aha akkor jó, majd megnézem hogy mi az. Oké xD Tedd azt | |
|
| |
Perselus Tobias Piton Mardekár & Admin
Hozzászólások száma : 123 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 64 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:44 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Ki a terhes?
Gondterhes. Mindenki xD Ezzel mindent elmagyaráztál, csak nem értettem, hogy mit irtatok az előző hszekbe. Azért kérdeztem Csak a roxfort.forumotion.com-ról beszélgettünk Aha akkor jó, majd megnézem hogy mi az. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:41 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Ki a terhes?
Gondterhes. Mindenki xD Ezzel mindent elmagyaráztál, csak nem értettem, hogy mit irtatok az előző hszekbe. Azért kérdeztem Csak a roxfort.forumotion.com-ról beszélgettünk | |
|
| |
Hozzászólások száma : 123 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 64 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:40 am | |
- Ki a terhes?
Gondterhes. Mindenki xD Ezzel mindent elmagyaráztál, csak nem értettem, hogy mit irtatok az előző hszekbe. Azért kérdeztem | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:37 am | |
- Ki a terhes?
Gondterhes. Mindenki xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Kedd Jan. 18, 2011 8:35 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 4:51 am | |
| - Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
- Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
Nem tudom, de az biztos, hogy nem Te, mert Piton nem menne bele ... xD Nem elég neked egy Potterre vigyázni? xD Nem xD Egyébként is, én segítettem, őriztem a titkot. XD + Piton tutira Draco akarja keresztapának xD Akkor Lily meg leüti Pitont és elássa a hátsó kertben xD LOL XD Szegény gyerek apa nélkül nő fel? XD Harrynek is ment, nem? xD // bocsi, ebédeltem // | |
|
| |
Katherine Darkrose Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 4:13 am | |
- Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
Nem tudom, de az biztos, hogy nem Te, mert Piton nem menne bele ... xD Nem elég neked egy Potterre vigyázni? xD Nem xD Egyébként is, én segítettem, őriztem a titkot. XD + Piton tutira Draco akarja keresztapának xD Akkor Lily meg leüti Pitont és elássa a hátsó kertben xD LOL XD Szegény gyerek apa nélkül nő fel? XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 4:06 am | |
| - Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
Nem tudom, de az biztos, hogy nem Te, mert Piton nem menne bele ... xD Nem elég neked egy Potterre vigyázni? xD Nem xD Egyébként is, én segítettem, őriztem a titkot. XD + Piton tutira Draco akarja keresztapának xD Akkor Lily meg leüti Pitont és elássa a hátsó kertben xD | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 4:04 am | |
Nem tudom, de az biztos, hogy nem Te, mert Piton nem menne bele ... xD Nem elég neked egy Potterre vigyázni? xD Nem xD Egyébként is, én segítettem, őriztem a titkot. XD + Piton tutira Draco akarja keresztapának xD | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ | |
| |
|
| |
| Társalgó szoba /Usereknek/ | |
|