| Társalgó szoba /Usereknek/ | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lily Rose Evans Griffendél & Admin & Prefektus
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 2:13 am | |
| - Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
HAJRÁÁÁÁ Mond, hogy H, mond, hogy A, mond, hogy J, mond, hogy R, mond, hogy Á ... HAJRÁ! Jaj drágám, de még ilyenkor is fel tudsz vidítani. Ehhez valami tehetséged van *ölelés* * büszke fej. * ** reölel ** Végülis, annyi ideje játszunk már " családon belül ", hogy ez várható volt, nem? | |
|
| |
Katherine Darkrose Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 2:08 am | |
| - Lily Rose Evans írta:
HAJRÁÁÁÁ Mond, hogy H, mond, hogy A, mond, hogy J, mond, hogy R, mond, hogy Á ... HAJRÁ! Jaj drágám, de még ilyenkor is fel tudsz vidítani. Ehhez valami tehetséged van *ölelés* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 2:06 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Katherine Darkrose írta:
- Lily Rose Evans írta:
- Szép napot mindenkinek
Szia Hogy aludtál? Én cikeszekkel álmodtam ... xD LOL XD Én mélyen, mint a bunda. Most meg átkozom magam épp próbálom kinyökögni azt a 3 oldalas kézzel irandó érvelő fogalmazást Hétfőre... 13 sor már megvan xD
Te mit csini? Én felvételiket nézegetek ... grrr ... Na, de jól haladsz xD Miről kell érvelned? Sok sikert Na kb. XD Hát ez így bonyolult, el kéne olvasd az a negyedoldalnyi szart hozzá. De most neki fekszek és megírom ha belehalok is xD HAJRÁÁÁÁ Mond, hogy H, mond, hogy A, mond, hogy J, mond, hogy R, mond, hogy Á ... HAJRÁ! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 2:01 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Szép napot mindenkinek
Szia Hogy aludtál? Én cikeszekkel álmodtam ... xD LOL XD Én mélyen, mint a bunda. Most meg átkozom magam épp próbálom kinyökögni azt a 3 oldalas kézzel irandó érvelő fogalmazást Hétfőre... 13 sor már megvan xD
Te mit csini? Én felvételiket nézegetek ... grrr ... Na, de jól haladsz xD Miről kell érvelned? Sok sikert Na kb. XD Hát ez így bonyolult, el kéne olvasd az a negyedoldalnyi szart hozzá. De most neki fekszek és megírom ha belehalok is xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 1:54 am | |
- Lily Rose Evans írta:
- Szép napot mindenkinek
Te mit csini? Én felvételiket nézegetek ... grrr ... Na, de jól haladsz xD Miről kell érvelned? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 1:49 am | |
- Szép napot mindenkinek
Szia Hogy aludtál? Én cikeszekkel álmodtam ... xD LOL XD Én mélyen, mint a bunda. Most meg átkozom magam épp próbálom kinyökögni azt a 3 oldalas kézzel irandó érvelő fogalmazást Hétfőre... 13 sor már megvan xD Te mit csini? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 1:46 am | |
- Szép napot mindenkinek
Szia Hogy aludtál? Én cikeszekkel álmodtam ... xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ Szomb. Jan. 15, 2011 1:42 am | |
| Szép napot mindenkinek | |
|
| |
| Tárgy: Társalgó szoba /Usereknek/ Pént. Jan. 14, 2011 11:50 am | |
| Közkívánatra jött létre ez a helység, itt mint userek beszélgethettek egymással | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó szoba /Usereknek/ | |
| |
|
| |
| Társalgó szoba /Usereknek/ | |
|