The Marauder's Map •••
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marauder's Map

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Nagyterem

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Hozzászólások száma : 111

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzer. Feb. 23, 2011 4:39 am

*Elég sokáig vártam, és nem hiszem, hogy Sirius le fog jönni. Így mivel a mardekáros lány "kedves" társaságára nem vágytam, sóhajtva tettem le a poharamat az asztalra, majd intve a fiúk felé magamhoz vettem a cipőimet. Ezt követően kivonultam a teremből. Keresztül haladva az előtéren elköszöntem az ott ácsorgó lánytól, de már éreztem, hogy a könnyek szúrják a szememet.* ~Olyan hülye vagyok, néha.~ *ilyen gondolatokkal léptem bele a cipőmbe, majd még bóklásztam egy keveset az iskolában. Nem tartottam jót ötletnek könnyes arccal visszamenni a klub helységbe*
Vissza az elejére Go down
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptyVas. Feb. 20, 2011 10:28 am

Luna Moon írta:
A lányhoz fordultam és nevetni kezdtem, de nem gyöngyöző kacajomat hallattam hanem ördögi nevetésemet vettem elő.
- Tudod nem a mennyiség számít, hanem a minőség. Pontosan nagyon jól tudom, hogy se te se a két srác nem Mardekáros, így nekem itt nem sok keresnivalóm van.- néztem rá gúnyosan, majd inkább visszavonulót fogtam és visszamentem az egyik asztalhoz. Úgy döntöttem nem éri meg velük kapcsolatot létesíteni, hogy is gondolhattam, hogy akár egy darab Mardekáros is tiszteletét teszi. Na mindegy várok még egy kicsit remélem jön valaki aki egyetért nézeteimben.

*Döbbenten hallgattam a szavait, amelyekkel engem és a két fiút illette.* ~És ha nem vagyunk mardekárosok, akkor mi van?~ *meg kell mondjam őszintén megdöbbentett, hogy hogyan viselkedhet valaki így, amikor ennek a partinak az lenne a lényege, hogy békesség legyen legalább egy este erejéig a kastélyban. El sem hiszem, hogy Caroline néni valaha is a mardekár ház tagja volt. Ő egyáltalán nem ilyen, sosem viselkedett így mióta ismerem.*
- Ahogy tetszik. - közöltem végül egyszerűen majd hátat is fordítottam neki. Ha ő így akkor én is így. Viszont ha hamarosan nem jön valaki aki egy kicsit is hasonlít Siriusra, lehet hogy én is inkább visszamegyek a klub helységbe.*
Luna Moon
Mardekár
Luna Moon

Hozzászólások száma : 42

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptyVas. Feb. 20, 2011 10:22 am

A lányhoz fordultam és nevetni kezdtem, de nem gyöngyöző kacajomat hallattam hanem ördögi nevetésemet vettem elő.
- Tudod nem a mennyiség számít, hanem a minőség. Pontosan nagyon jól tudom, hogy se te se a két srác nem Mardekáros, így nekem itt nem sok keresnivalóm van.- néztem rá gúnyosan, majd inkább visszavonulót fogtam és visszamentem az egyik asztalhoz. Úgy döntöttem nem éri meg velük kapcsolatot létesíteni, hogy is gondolhattam, hogy akár egy darab Mardekáros is tiszteletét teszi. Na mindegy várok még egy kicsit remélem jön valaki aki egyetért nézeteimben.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:44 pm

Luna Moon írta:
- Igen bennem is felmerült, hogy nem lesz itt senki mást. * mondtam neki, és még most is azon gondolkodom, hogy lelépek innen. * Nekem még most is az a célom, hogy ha nem leszünk kicsit többen, akkor lelépek.

- Értelek. - bólintottam neki szelíden. Amikor azonban kijelentette, hogy ha nem leszünk többen ő el is megy, hát őszintén szólva az azért egy kicsit meglepett. Na jó nem is kicsit, hanem nagyon de nem tehetek róla.*
- Én úgy vagyok vele, hogy nem feltétlen kell tömeg hogy jól érezzük magunkat. - jegyeztem meg, elvégre ő is jól érezheti magát velünk. Mi több sokkal szabadabban mulathatunk, úgy hogy nincs hatalmas tömeg, hanem csak néhányan vagyunk.
Luna Moon
Mardekár
Luna Moon

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:41 pm

- Igen bennem is felmerült, hogy nem lesz itt senki mást. * mondtam neki, és még most is azon gondolkodom, hogy lelépek innen. * Nekem még most is az a célom, hogy ha nem leszünk kicsit többen, akkor lelépek.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:36 pm

Luna Moon írta:
* Megengedte a lány, hogy csatlakozzak. Odasétáltam hozzájuk. *
- Na és miről maradtam le? * kérdeztem az egy órás késésemre utalva, reméltem nem volt semmi olyan amin feltétlen itt kellett volna lennem. *

- Rendben. - bólintottam, majd ő is elment mi lányok pedig ott maradtunk kettecskén. A zene továbbra is pörgősen szólt, és nekem meg kellett állapítanom, hogy bármennyire is szégyenletes a dolog, jól éreztem magamat mezítláb. Sokkalta kényelmesebb volt, mint egy szűk cipőben ácsorogni végig az egész estét.*
- Nem sokról. Elsőre amikor megérkeztem azt hittem egyedül leszek. - mondtam mosolyogva és kicsit elpirulva. Az biztos, hogy ha nem jelent volna meg a két fiú és az a másik lány, akkor tutira visszamentem volna a klub helységben, és többet sosem jöttem volna el egyetlen bálra sem.*
Luna Moon
Mardekár
Luna Moon

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:32 pm

* Megengedte a lány, hogy csatlakozzak. Odasétáltam hozzájuk. *
- Na és miről maradtam le? * kérdeztem az egy órás késésemre utalva, reméltem nem volt semmi olyan amin feltétlen itt kellett volna lennem. *
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Hozzászólások száma : 140

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:31 pm

-Nekem muszáj innom valamit.
Jelentettem ki, majd elsétáltam. Igazán sajnálom, de komolyan...áhh, mindegy is.
Sirius is elment, de ő a másik asztalhoz, így a két lány egyedül maradt.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:21 pm

Luna Moon írta:
- Sziasztok. * köszöntem neki visszafogottan, tudtam, hogy tudják, hogy Mardekáros vagyok, de ettől független nem akartam egyedül maradni. * Csatlakozhatok? * kérdeztem és reménykedtem, hogy a válasz igen lesz. *

- Persze, miért ne. - mosolyogtam rá a lányra barátságosan miután odajött hozzánk. Már éppen megfordult a fejemben, hogy megkérdezem a nevét, de akkor eszembe jutott, hogy éjfélig feltétlen várnom kell, elvégre akkor úgy is lehullanak a maszkok. Addig pedig már nincs olyan sok idő, szóval kibírom. jó kislány leszek és nem szegem meg a szabályokat.*
Luna Moon
Mardekár
Luna Moon

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:10 pm

- Sziasztok. * köszöntem neki visszafogottan, tudtam, hogy tudják, hogy Mardekáros vagyok, de ettől független nem akartam egyedül maradni. * Csatlakozhatok? * kérdeztem és reménykedtem, hogy a válasz igen lesz. *
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:07 pm

James Charlus Potter írta:
Az új lány, aki belépett már tuti, hogy mardekáros volt, valahogy sugárzott belőle és kész.
-Igen, tudod barátom csak egy lány miatt jött le, mert amúgy rühelli a partykat, vagy legalábbis a Valentin napot. Állítása szerint hülyeség, pedig egyfolytában egy lányról beszél, akinek szőke haja van, csak miatta vonszoltam le, különben annyira kemény fejű, hogy nem tettem volna!
Vetettem sötét pillantást Siriusra.

//Sirius kimarad most!//

*Mosolyogva fordítottam fejemet az ezüst maszkos fiú felé, aki a barátja keményfejűségéről kezdett beszélni. Mit ne mondjak irigylem azt a lányt, aki miatt lejött, bár hogy maga a lány minden bizonnyal nincs itt, az azért eléggé kedvszegő lehet számára. Bár mivel álarcok vannak rajtunk, nem tudhatjuk kicsoda a másik. Ki tudja lehet hogy az éppen belépett lány az... ja de ha szőke akkor nem.*
- Értem. hát biztos szerencsés lány az illető. Én is abban a reményben jöttem, hogy találkozhatok a barátommal, de szerintem nincs itt. - mosolyogtam beszélgető partneremre, s közben felvettem az asztalon hagyott poharamat és kiittam a maradék tartalmát*

//Rendben//
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 12:02 pm

Az új lány, aki belépett már tuti, hogy mardekáros volt, valahogy sugárzott belőle és kész.
-Igen, tudod barátom csak egy lány miatt jött le, mert amúgy rühelli a partykat, vagy legalábbis a Valentin napot. Állítása szerint hülyeség, pedig egyfolytában egy lányról beszél, akinek szőke haja van, csak miatta vonszoltam le, különben annyira kemény fejű, hogy nem tettem volna!
Vetettem sötét pillantást Siriusra.

//Sirius kimarad most!//
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:57 am

*Egész idő alatt mosolyogtam és néha elnevettem magam. Komolyan mondom, még sosem volt ennyire jó kedvem az utóbbi időben. Az igazgató részéről tényleg jó ötlet volt ez a bál.*
- Értem, szóval hiányzik, hogy bosszantsanak titeket. - mosolyogtam rájuk kissé gonoszkásan, de továbbra is mosolyogtam, majd megláttam, hogy egy másik talpig zöld ruhában lévő lány lép be a terembe és egy kicsit elszégyelltem magam, elvégre pont ahhoz az asztalhoz lépett oda, ahol a cipőm hevert.*
- Szia! *intettem oda neki vidám mosollyal az arcomon, hátha esetleg kedve támad csatlakozni a társaságunkhoz*
- Szóval belökött, én azt hittem elestél. *pislogtam egy kissé meglepődötten, amikor az egyik fiú megjegyezte a másiknak, hogy belökte az ajtón. Szegényt nem irigyeltem*
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:52 am

-Szerintem meg az felháborító, hogy kettesek nem akartak eljönni, és egyeseknek kellett belökni őt az ajtón!
Vágtam vissza sötét mosollyal, majd leraktam a poharamat.
-Ja, az ideg tánc tényleg zavaró, de ez nem!
A mondat végén pörgettem egyet a lányon. Ó nem, ő nem mardekáros, belőlük sugárzik, hogy azok, ebből a lányból viszont...egyáltalán nem!
Luna Moon
Mardekár
Luna Moon

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:51 am

* Beléptem a terembe. Tényleg három diák volt a teremben. Két fiú és egy lány. A lányon zöld ruha volt, de nem volt ismerős, biztos, hogy nem Mardekáros, csak szereti a zöldet. A két fiú pedig, az egyik a zöld ruhás lánnyal beszélgetett, a másikon pedig látszott, hogy semmi kedve az egészhez. A teremben két asztal volt megrakva kajával. Odasétáltam az asztalhoz és elkezdtem nézni a választékot és reménykedtem, hogy jön még valaki. Teljesen egyedül voltam és ez egy kicsit frusztrált. *
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Hozzászólások száma : 47

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:50 am

-Felháborító, hogy eggyesek mennyire le akarják itatni a hölgyeket!
Háborogtam széles mosollyal, majd elnevettem magam. Ez a lány, bár zöldben van, tuti, hogy nem mardekáros, hülye feltételezés volt.
-Ez egy tévedés. Sehogysem fáradunk el, csak ha valaki az idegeinken táncol.
Mosolyodtam el elgondolkodva.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:45 am

Én is hoztam neki egy pohár töklevet, és útközben nyelvet nyújtottam Siriusra. Hehe, kezd belendülni.
Tudtam, hogy nem fogja végig mondani a kérdés! De én folytatom szívesen!
-Vagy folytathatjuk?
Érdeklődtem és elvettem tőle a poharat.

Sirius Orion Black írta:
Soha nem tudtam táncolni, de dobálni azt igen, nem mellesleg úgy, hogy ne essen le a lány.
Mikor láttam, hogy kimerült hoztam neki töklevet, ha szeretnme, nehogy összeomoljon nekünk!
-Kis pihenőt?
Érdeklődtem, nem mondtam tovább a kérdést, James úgyis folytatja.

*Mosolyogva vettem el a fekete maszkos fiú által hozott töklevemet és valóban örömömre szolgált volna egy kis pihenő. A következő pillanatban azonban már a másik fiú kezében is egy pohár hűsítő volt, és nem volt ellenére a folytatás. Nem tudtam nem elnevetni magamat*
- Te aztán nem fáradtok el egy könnyen. - mosolyogtam, majd odalibbentem az asztalhoz és letettem rá a félig kiürült poharat.*
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:41 am

Én is hoztam neki egy pohár töklevet, és útközben nyelvet nyújtottam Siriusra. Hehe, kezd belendülni.
Tudtam, hogy nem fogja végig mondani a kérdés! De én folytatom szívesen!
-Vagy folytathatjuk?
Érdeklődtem és elvettem tőle a poharat.
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:39 am

Soha nem tudtam táncolni, de dobálni azt igen, nem mellesleg úgy, hogy ne essen le a lány.
Mikor láttam, hogy kimerült hoztam neki töklevet, ha szeretnme, nehogy összeomoljon nekünk!
-Kis pihenőt?
Érdeklődtem, nem mondtam tovább a kérdést, James úgyis folytatja.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:37 am

*Örömmel vettem tudomásul, hogy jókedvűen csatlakozik hozzánk a fekete maszkos fiú is. Még sosem táncoltam egyszerre két fiúval, hát most meglátjuk majd mennyire megy a dolog. De legalább a cipő nem nehezít. Azonban az első néhány bepörgetés után rájöttem, hogy ők nem is annyira táncolni akarnak, inkább mint dobálni. A levegőbe emelkedve szorosan összezártam a számat, így sikerült megállnom sikítás nélkül. Utána pedig csak kapkodtam a fejemet, hogy mikor melyikük táncoltat éppen. És bár nagyon jól éreztem magamat, azért egy kicsit hiányzott Sirius. De akkor ezek szerint egyáltalán nem fog majd lejönni.*
- Huhh... - mondtam kissé kimerülve, miután biztosan megálltam a padlón, mert őszintén szólva kezdtem egy picit szédülni a sok forgástól*
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:31 am

Mikor Sirius jött feldobtuk a lányt a levegőbe, majd el is kaptuk, még mielőtt csúnyán földet érhetett volna. Megpörgettem, majd Sirius elkapta, és visszapörgette. Elkezdtem vele keringőzni, de barátom elvette és lassúzni kezdett, de elkaptam tőle a lányt, felkaptam, megpörgettem, majd, mivel Sirius mellettem állt átadtam neki, és ő pörgette tovább a levegőben.
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:28 am

Mikor egy cipő koppant a terem egyik sarkában megint megfordultam. A lány lerúgta a cipőjét, majd odajött hozzám. Az ajánlatán elvigyorodtam, majd James mellé léptem. Megfogtam a lány egyik kezét, ő a másikat. Gonosz mosolyt villantottunk egymásra, majd bepördültülnk, így mindketten a lány mellkasa mellett voltunk, majd ki. Tudtam, mi jár barátom fejébe, még mielőtt kiejtette volna a száján. Felkaptam a lányt, a hóna alatt, ő a lábánál, majd feldobtuk a levegőbe. Ketten kaptuk el és tettük le a földre.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:23 am

-Nézd el, nem akartalak megijeszteni, de nem szeretem ezeket a hagyományos izéket. Nem lenne kedved valami gyorsabbhoz?
Kérdeztem s ahogy ezt kimondtam a zene sokkal gyorsabban kezdett szólni, de legalább nem ugyanaz felpörgetve.
Elmosolyodtam, majd azonnal megfogtam, a lány kezét, és körbe-körbe kezdtem forgatni, csak egy kézzel, én álltam, ő pörgött, hehe. Majd hirtelen megállítottam, bepörgettem, majd ki, és elengedtem, ahogy továbbpörgött mentem utána, elkaptam a derekánál, és megdöntöttem, de fogtam, hogy ne essen el.
-Na, melyiket szeretnéd?
Érdeklődtem vigyorogva.

- Megértelek. - mosolyogtam rá örömtelien. Meg kell mondjam igazán vicces figura, jó vele táncolni, olyan barátkozós típus. A barátja inkább amolyan magának valónak tűnik számomra. Jókedvűen kacagva hagytam, hogy pörgessen és néha én is begyorsítottam, amikor azonban elengedett egy pillanatra megijedtem, hogy a magassarkúm miatt el fogok esni, de helyette elkapott és bedöntött.*
- Ez maradhat. De akkor leveszem cipőm, mielőtt még kitörném a nyakamat. - mosolyogtam kedvesen, majd kissé felemelve a szoknyám alját kiléptem a szatén zöld cipőmből majd egy jól irányzott rúgással a táncterem egyik sarkába küldtem. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, odaléptem a barátja mellé*
- Te esetleg nem csatlakozol hozzánk? - kérdeztem tőle jókedvűen kissé kipirulva a tánctól, elvégre csak hárman voltunk az egész teremben, akkor miért ne érezhetnénk jól magunkat*
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:16 am

-Nézd el, nem akartalak megijeszteni, de nem szeretem ezeket a hagyományos izéket. Nem lenne kedved valami gyorsabbhoz?
Kérdeztem s ahogy ezt kimondtam a zene sokkal gyorsabban kezdett szólni, de legalább nem ugyanaz felpörgetve.
Elmosolyodtam, majd azonnal megfogtam, a lány kezét, és körbe-körbe kezdtem forgatni, csak egy kézzel, én álltam, ő pörgött, hehe. Majd hirtelen megállítottam, bepörgettem, majd ki, és elengedtem, ahogy továbbpörgött mentem utána, elkaptam a derekánál, és megdöntöttem, de fogtam, hogy ne essen el.
-Na, melyiket szeretnéd?
Érdeklődtem vigyorogva.
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:12 am

A sikoltásra hátra fordultam, de nem volt semmi érdekes, csak James megint nem bírt magával, inkább visszafordultam, és ledöntöttem egy pohár töklevet. Na nem, nekem egy ilyenre nincsen biztosításom, csak Emmaline és James miatt vagyok itt, más semmiért, az egészet elkívánom valami szép messzi helyre..
Ajánlott tartalom

Nagyterem   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   Empty

Nagyterem
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» :.Nagyterem.:
» Konyha -a nagyterem alatt-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauder's Map ••• :: Muglik után szabadon ... :: Társalgó :: Speciális Játéktér :: Valentin-napi bál-
Ugrás: