The Marauder's Map •••
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marauder's Map

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Nagyterem

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

Hozzászólások száma : 111

Nagyterem   - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:10 am

James Charlus Potter írta:
Elmosolyodtam és meghajoltam a lány felé, majd mikor a kezét nyújtotta finoman megfogtam és a táncparkettre vezettem. Elkezdtünk forogni lassan, majd arra jutottam, hogy ez így unalmas, így hirtelen felkaptam a lányt, felemeltem s úgy forgattam meg. A haja csak úgy szállt össze-vissza, majd leraktam óvatosan a földre, és elnevettem magam. Na ja, erre is csak én vagyok képes. Egy Valakivel leállok táncolni. Nem baj, nem érdekel most, milyen házba tartozik.

*Kissé ideges voltam a tánc miatt, mert már nagyon rég vettem részt hasonló mulatságon, bár Caroline néni beígérte, hogy a nyáron majd rendezünk egy nagy bált. Elvégre bulizni minden nyáron kell, ahogy ő mondaná. Kissé zavarba jöttem, amikor meghajolt, de ez azonnal elmúlt amikor a táncparkettre vezetett. Egy ideig lassan forogtunk és már szinte boldog voltam, hogy tökéletesen mennek a lépések, amikor teljesen váratlanul felkapott, nekem pedig apró kis sikkantás hagyta el a számat, meglepettségemben Amikor azonban letett és elnevette magát én is vele csatlakoztam hozzá.*
- Ne haragudj a sikoly miatt. Csak kicsit váratlanul ért az új táncforma. - szabadkoztam mosolyogva partneremnek, miközben kicsit arrébb igazítottam a hajamat, ami az arcomba lógott a pörgést követően.*
Vissza az elejére Go down
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Hozzászólások száma : 140

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 11:01 am

Elmosolyodtam és meghajoltam a lány felé, majd mikor a kezét nyújtotta finoman megfogtam és a táncparkettre vezettem. Elkezdtünk forogni lassan, majd arra jutottam, hogy ez így unalmas, így hirtelen felkaptam a lányt, felemeltem s úgy forgattam meg. A haja csak úgy szállt össze-vissza, majd leraktam óvatosan a földre, és elnevettem magam. Na ja, erre is csak én vagyok képes. Egy Valakivel leállok táncolni. Nem baj, nem érdekel most, milyen házba tartozik.
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:58 am

James fejingatására elfordítottam a fejem és cöccögtem egyet. Aztán majd beég, mikor kiderül, hogy ez egy mardekáros. Rosszallva néztem őket. A kis áruló! Lily nem lenne boldog. Mondjuk örülök, hogy nincs itt, mert nem találna jó kedvembe felé. kerüljön a kezem közé az a kis...az lesz az utolsó napja. Az egyik keksz szétroppant kezembe, mire sóhajva letisztogattam tenyeremet.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:54 am

James Charlus Potter írta:
Egészen nyíltan belöktem Siriust a terembe, mert nem volt hajlandó magától bevonszolni a fenekét! Az idegeimre megy ez a srác. Bent két asztal volt a terem két oldalán. Az egyik asztalnál Tapmancs tömte a fejét, a másiknál a lány. Fejet ingattam a barátom felé, majd megindultam a lányhoz.
-Lenne kedved táncolni?
Ajánlottam fel, mert azért mégis rossz ilyen nagy csendben.

*Ijedten fordultam az ajtó felé, amikor meghallottam a puffanást. Szegény srác, biztos megbotolhatott a küszöbben, de elég nagyot esett, azt meg kell hagyni. Nem irigylem érte... ezért is féltem felvenni ezt a hosszú ruhát, mert attól tartottam, a végén még elesnék benne esetleg. Ez azonban szerencsére nem fog bekövetkezni. Egy pohár töklevet iszogattam, amikor a másik, feltételezhetően a barátja odajött és felkért táncolni.*
- Rendben, miért is ne. - mosolyogtam kedvesen, elvégre azért jöttem, hogy jól érezzem magamat. Akárhol is legyen Sirius remélem azért leugrik néhány percre, bár nem nagyon kedveli az ilyen bálokat. Letéve a poharat az asztalra a kezemet nyújtottam a fiú felé, majd bevonultunk a táncparkettre*
James Charlus Potter
Griffendél
James Charlus Potter

Hozzászólások száma : 140

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:50 am

Egészen nyíltan belöktem Siriust a terembe, mert nem volt hajlandó magától bevonszolni a fenekét! Az idegeimre megy ez a srác. Bent két asztal volt a terem két oldalán. Az egyik asztalnál Tapmancs tömte a fejét, a másiknál a lány. Fejet ingattam a barátom felé, majd megindultam a lányhoz.
-Lenne kedved táncolni?
Ajánlottam fel, mert azért mégis rossz ilyen nagy csendben.
Sirius Orion Black
Griffendél
Sirius Orion Black

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:48 am

Komolyan, mintha kínoznának. Ez az egész rettentően kínos, de komolyan. Követtem őket a nagyterembe, pontosabban csak a lányt, mert James a biztonság kedvéért mögöttem ment és taszigált, ha meg akartam állni, így végül egészen konkrétan bezuhantam a terembe és elterültem a padlón. Hát ja, meg akartam állni az ajtóban. Na, mindegy. Az egyik asztalhoz léptem és kezdtem keresni valami enni valót.
Emmaline Fawcett
Hollóhát & Prefektus
Emmaline Fawcett

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 10:42 am

- Ühm, rendben. - bólintottam, amikor az ezüst maszkos fiú felajánlotta, hogy csak utánam, szóval mindkét kezemmel finoman megemeltem a ruhám alját kissé, nehogy rálépjek, majd amikor kinyílt a nagyterem ajtaja beléptem rajta. Mondom, hogy ez a ruha nekem túl szép, de Caroline néni hajthatatlan volt. Bár tény és való, hogy magam is meglepődtem, milyen jól áll rajtam. a nagyteremben most csak két asztal volt a szokásos négy helyett és azok is két oldalt a falnak támasztva. A többi hely szabadon volt hagyva a tánctérnek, és már fel is csendült a zene, ahogy beléptünk. Nem tudtam mihez kezdjek, így inkább kis pírral az arcomon félrevonultam az asztalok mellé.* ~Ez egy kicsit kínos...~
Lily Rose Evans
Griffendél & Admin & Prefektus
Lily Rose Evans

Hozzászólások száma : 1052

TémanyitásTárgy: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 EmptySzomb. Feb. 19, 2011 3:18 am

Nagyterem   - Page 2 2cnz4aa
https://maraudersmap.catsboard.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem    Nagyterem   - Page 2 Empty

Nagyterem
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» :.Nagyterem.:
» Konyha -a nagyterem alatt-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauder's Map ••• :: Muglik után szabadon ... :: Társalgó :: Speciális Játéktér :: Valentin-napi bál-
Ugrás: