|
| Társalgó Szoba | |
|
+11Emmaline Fawcett Sirius Orion Black Remus John Lupin Amos Matthias Diggory James Charlus Potter Lucius Abraxas Malfoy Septimus Albert Solange Andromeda Black Lily Rose Evans Narcissa Druella Black Katherine Darkrose 15 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Narcissa Druella Black Mardekár & Prefektus
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Roxfort & Lestrange kúria illetve Malfoy kúria
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:41 am | |
| Bólintok majd az épp belépő Lilyre nézek. Kicsit kikerekedik kikerekedik a szemem, hogy pont engem szúrt ki, már gyűlnek is a fejemben a szekáló mondatok, mikor meghallom miért jött. -Ma fél nyolckor a bűbájtan terem előtt találkozunk. Mit kell még ezen beszélni? -Felhúzom a szemöldököm, és gúnyosan elmosolyodok. Érdekes lesz ez az őrjárat, remélem tudja. Az órámra pillantok, és felállok. öt perc múlva a bejárati csarnokba kell lennem, ideje indulnom. -Nos akkor én mennék is, további kellemes csevejt.
//ésés én is megyek egy kicsit ideengedem anyut.// | |
| | | Katherine Darkrose Vámpír & Mod. & SVK tanár & Mardekár házvezető
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:29 am | |
| //Igen xD Jól van Lilyke XD//
Rátok fér egy kis pihenés, töltsétek el hasznosan. *pillantok Narcissára. Majd érdeklődve figyelem, ahogy Lily Evans belép és egyenesen Narcissa felé veszi az irányt. Nagyon remélem, hogy nem óhajtanak jelenetet rendezni, ahhoz most fáradt vagyok.* Miss. Evans *köszönök egy kúrta fejbiccentés kíséretében, majd a tekintetem újra Rome felé terelődik.Látom, ahogy engem figyel és egy apró beletörődő mosollyal szólalok meg* Kérdezz csak, ha szeretnél. *mondom*
| |
| | | Andromeda Black Főnix Rendje tag
Hozzászólások száma : 46 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : London*__*
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:24 am | |
| *Amíg csevegnek én csak Cissy-t nézem és figyelem. Nem változott túl sokat. Lehet, hogy bunkóság, de jót tett nekem, hogy kicsit nem kellett látnom. Nem is tudtam meglátogatni, tehát mindegy. Elmosolyodtam, amikor Ted-ről kérdezett. * - Köszi, megvagyunk. *Többet nem tudok mondani, mert Lily belép. Biccent nekem, majd Cissy-hez lép. Én csak nézem őket. Tipikus civakodó lányok, akik mindig utálni fogják egymást. Hát, ilyen is kell. Katherine nézek. Milyen szép....*
/Rendben, akkor az újabb sorrend: Katherine, Cissy, Lily, én. Megfelel? (: / | |
| | | Lily Rose Evans Griffendél & Admin & Prefektus
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:22 am | |
| // Már is megbontom a sorrendet xD //
* Épp a könyvtárból tartok a klubhelyiség felé a kezeim közt ismét egy könyvvel - a Holdkő szerepe a bájitalokban - mikor megpillantom Narcissát elhúzni a folyosón, közvetlenül előttem. Minden hátsó szándék nélkül, pusztán az őrjáratok egyeztetése végett utána eredek, de már csak a Társalgóban érem be. Ott sokan vannak. Többen, mint vártam. * - Jó napot, Darkrose professzor. * üdvözlöm a tanárnőt. Andromedának mosolyogva biccentek, majd Narcissához lépek. * - Beszélnünk kéne a ma esti őrjáratról. | |
| | | Narcissa Druella Black Mardekár & Prefektus
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Roxfort & Lestrange kúria illetve Malfoy kúria
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:21 am | |
| Nem köszön, kicsit rosszul esik, de nem is baj. Inkább a professzorra szegezem a tekintetem, és mosolyogva bólintok. -Flitwick professzor lemondta az óráját egészségügyi okokra hivatkozva, úgyhogy igen, véget értek. -Aztán még is Medához fordulok, és egész normálisan szólalok meg. -Hogy vagytok Teddel? | |
Hozzászólások száma : 1004 Join date : 2010. Dec. 20. Age : 32 Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:09 am | |
| Sötét varázslatok kivédését *feleltem Andormeda kéréséra, majd belépet az ajtón Narcissa Black. Remek, az egyik jómadár már itt is van* Miss. Black. Már véget is értek az órái? *érdeklődtem csevegő hangnemben mosolyogva* //Tökély // | |
Hozzászólások száma : 46 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : London*__*
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:03 am | |
| *Mielőtt válaszolhattam volna, Cissy, már be is tört. Én csak ültem ott és szépen lassan lefagyott a mosoly az arcomról.* - Darkrose professzor, mit tanít? *Ha már itt tartunk, akkor mi az, amit ilyen fiatalon is oktatni lehet? Cissy-re nézek, aki most éppen dühös szerintem, de aztán leveszem róla a tekintetemet. Nem is köszöntem neki. Nem is szereti, ha látni kell, tehát nem tökmindegy?*
/Sorrend: Katherine, Cissy, én. Ez megfelel?(: / | |
| | | Narcissa Druella Black Mardekár & Prefektus
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 7:00 am | |
| ~Hülye kis pisisek, azt hiszek mindent tudnak közbe meg semmit. még azt is elérik hogy magamban fortyogjak.~ Dühösen nyitok be a társalgóba, és hűvösen elmosolyodok. -Darkrose professzor, Meda. Jó látni téged. -leülök az egyik fotelbe és karba fonom a kezem. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 6:58 am | |
| - Andromeda Black írta:
- *Katherine a neve. Régebbről volt egy Katherine nevezetű ismerősöm szerintem. Mindenesetre, szerintem nagyon szép a neve. Elmosolyodom és felé fordulok.*
- Andromeda Black, de csak Rome. *Mivel ezt szeretem a legjobban, ezt is közlöm vele. A nevem önmagában nagyon hosszú, így a Rome megfelelő becenév.* - Roxfortba jársz? *Gondolom igen. És gondolom mardekáros. Az ilyen lányok, mind mardekárosak. Szépek és csinosak, de kegyetlenek, akárcsak a húgaim. Mosolygok, mert nem ítélem el, hiszen nem is ismerem, de ha mardekáros, akkor biztosan nem lesz túl kedves velem.* Örvendek Andormeda. *szólítom szándékosan a teljes nevén mosolyogva. Amikor megkérdezi Roxfortba járok-e nem tudok nem hangosan felkacagni* Ne haragudj, de a kor megtévesztő lehet számodra. Sose higgy a szemednek, tanár vagyok. *jelentettem ki* | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 6:54 am | |
| *Katherine a neve. Régebbről volt egy Katherine nevezetű ismerősöm szerintem. Mindenesetre, szerintem nagyon szép a neve. Elmosolyodom és felé fordulok.* - Andromeda Black, de csak Rome. *Mivel ezt szeretem a legjobban, ezt is közlöm vele. A nevem önmagában nagyon hosszú, így a Rome megfelelő becenév.* - Roxfortba jársz? *Gondolom igen. És gondolom mardekáros. Az ilyen lányok, mind mardekárosak. Szépek és csinosak, de kegyetlenek, akárcsak a húgaim. Mosolygok, mert nem ítélem el, hiszen nem is ismerem, de ha mardekáros, akkor biztosan nem lesz túl kedves velem.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 6:51 am | |
| - Andromeda Black írta:
- *Fáradt vagyok. De azért bemegyek ismerkedni. Kinyitom lassan az ajtót, majd gyorsan belépek és be is csukom. Csak egy nőt látok benn, de őt nem ismerem. Elmosolyodom. Az ismerkedés nem áll távol tőlem.*
- Szia. *Köszönök majd leülök az egyik kanapéra és kényelembe helyezkedem.* Szervusz *mosolyodok el lustán, amikor meglátom belépni az unokahúgomat. Az egyetlent akin lényegében nem kell rajta tartanom a szemeimet* Katherine Darkrose *mutatkozom be, mert nyilván már nem emlékszik rám.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 6:46 am | |
| *Fáradt vagyok. De azért bemegyek ismerkedni. Kinyitom lassan az ajtót, majd gyorsan belépek és be is csukom. Csak egy nőt látok benn, de őt nem ismerem. Elmosolyodom. Az ismerkedés nem áll távol tőlem.* - Szia. *Köszönök majd leülök az egyik kanapéra és kényelembe helyezkedem.*
A hozzászólást Andromeda Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 27, 2010 6:55 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Hétf. Dec. 27, 2010 6:44 am | |
| *Kissé kimerülten léptem be a helységbe.* ~Utálom az elsősöket komolyan mondom~ | |
Hozzászólások száma : 1052 Join date : 2010. Dec. 15. Age : 28 Tartózkodási hely : Roxfort & Evans-ház
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 11:45 am | |
| * Mosolyogva köszönök el Andromedától. * - Én is örültem. Szép estét, szia! * intek utána, majd nem sokkal azt követően, hogy távozik én is elhagyom a helyiséget. A klubhelyiség felé óhatatlanul azon töprengek mennyire kedves és normális lányt sikerült " elfajzania " a Black családnak. Olyat, akire mindenki más büszke lenne! * // Rendben, én is megyek, pápá // | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 11:41 am | |
| *Tipikus példa rá, hogy mennyire különböző a világ. Ettől színes ugyebár. Elmosolyodom, majd lassan felállok. Ideje mennem. Azt hiszem, hogy Ted már vár rám otthon.* - Nos Lily, örültem, hogy így elbeszélgettünk, majd még jövök és beszélgetünk. Elindulok kifele és közben még integetem neki. Nagyon megkedveltem. Olyan kis aranyos lány, aki azért oda tudna csapni, ha nagyon akarna. *
/Nos édes, nekem mennem kell, de hamarosan jövök.^^/
| |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 11:16 am | |
| * Szomorúan elmosolyodok. * - Ha tudnád micsoda versengés megy egyetlen pillantásáért ... fúj ... * halkan, gúnyosan felnevetek. * - De az unokaöcséd sem sokkal különb, egyébként. Utána is minden második lány a nyálát csorgatja ... * rázom a fejem nevetve. * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 11:11 am | |
| *Szóval Lily Rose ilyet is tud. Tudja ócsárolni, a másikat. Ez meglepő, mert eddig olyan kis nyugodt lánynak hittem. Kihoztam a sodrából? Megint csak felnevetek, amikor James-ről beszél. Mindenki ismeri az ilyen alakokat. Legalábbis szerintem biztosan mindenki találkozott vagy majd fog ilyen emberrel is az élete során.* - Nézd a jó oldalát, nem kell versengened másért a csajokkal. * Én általában mindennek a legjobb oldalát nézem. Ez persze, elég változó, de egy ilyen gyerekes helyzetben, mindig az szív, aki nyakig benne volt. Lily hátulról , csendese végignézheti, ezt a cicaharcot. * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:59 am | |
| * Mérgesen fújok Potter nevének említésére. * - A hatalmas egójától nem nagyon lehet megmondani, még Őt magát is kitakarja. * válaszolom epésen. * - Persze a legtöbb lány úgy van ezzel mostanában, hogy James Potter kegyeiért leugrana a Csillagvizsgálóból bungie-jumping kötél nélkül. * DE én nem fogok senki női csokrába tartozni. Az ki van csukva! * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:56 am | |
| * Jó tudni, hogy kik mostanság a nagy nőcsábászok. De most komolyan, mondhatok egyáltalán ilyet? A Roxfort-ról beszélünk. Amikor én jártam a suliba, mások voltak az ideálok. Már 3 éve, hogy végeztem. Akkoriban annyira nem is volt szokás "csajozni". Nem tudom, hogy most szokás-e.* - James helyes? * Értem, hogy mire akar kilyukadni. Azt hiszem. Mindig vannak olyanok, akik az úgynevezett ideálok. Értük bárki leugorna egy épületről. Ők azok, akik a legnépszerűbb és leghelyesebb fiúk. Ilyen gyerekből nincs sok. Csak a leggazdagabbak kerülhetnek be a kegyeikbe. Nem is kell tovább mondanom ugye? Mindenki ismer ilyen alakokat. Nekem nem jönnek be. A Roxfort-ba ráadásul nem is lehet akkor nagymenőt játszani.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:50 am | |
| * Annyira elmerülök Rita Vitrol pocskondiázásában ... * ~ Undok. Gőgös. Kiállhatatlan. Alamuszi. Gerinctelen nőszemély ... ~ * ... hogy készületlenül ér a témaváltás. Helyes pasik? A griffendélben? * - Nem sokan. A legtöbb lány James Potterért, meg a haverjaiért van oda ... többek közt Sirius is napi téma a többieknél, de ... * az ajkamba harapva elvágom a mondatot. Mit mondhatnék még? Helyesek, igen, de olyan gyerekesek! * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:46 am | |
| *Bólogatok. Annál a nőnél, idegesítőbb és önzőbb nőt még nem láttam. Pedig ott van még Bellatrix is, de ez a nő még nála is túltesz. Szörnyű. De nem akarok csak magamról társalogni. Lily jó fej, ráadásul még nem túl tapasztalt, így pontosan ezért lehetünk akár barátok is. Tudom, hogy a húgommal nincs túl jóban, de az most nem izgat. Csodálkozom, hogy még nem szólt be a cikket illetően. Narcissa szeret cukkolni, mert tudja, hogy nem akarok visszavágni. Majd egy szép nap és boldog leszek, ő meg nem. De ezt nem kívánom neki. Mégis csak a húgom.* - Te griffendéles vagy ugye? Vannak helyes fiúk? *Tinik. Hormonok. Stb. Ugye, ezt nem kell magyaráznom?* | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:39 am | |
| * Csak miután rájövök, mit is mondtam az imént fehéredek el. Ted Tonks mugliszületésű, ezt mindenki tudja, aki látta az eljegyzésükről szóló szép, hosszú cikket. Mázlijuk van, hogy nem Rita Vitrol írta ... az a nő maga az Ördög! * - Igen, Rita Vitrol nagyon szereti elferdíteni a story-kat. * helyeselek borzongva. Bár - hála Merlinnek! - rólam még nem írt. * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:33 am | |
| *Édes, hogy biztat, de nem kell. Tudom, hogy fekete bárány vagyok a család történetében, és ezt nem kell ragozni. Szerintem ezt mindenki tudja. Amikor megemlíti a Prófétát, hangosan felnevetek. Azóta, hogy kb. egy hete megemlítették, hogy meg volt az eljegyzésünk, azóta sokan gratulálnak. Milyen kis aranyos, hogy próbálja feldobni a helyzetet. Nos, Ted és én már jó ideje készültünk rá, hogy továbblépünk a kapcsolatunkban. Mily szerencse, hogy egy igazi úri ember, ezért ő megtette helyettem.* - Köszönöm. Egyébként az a kis újság, néha nagyon túloz. De legalább minket normálisan jelenítettek meg. *Mindig kis újságnak hívom, mert a mást nem találtam ki rá. Idegesít, ha valaki remek vagy jó újságnak hívja, mert nem az. Néha rettenetesen mellélőnek. Ez kicsit kiborító. Biztos vagyok benne, hogyha a mi dolgunkkal kapcsolatban is elszálltak volna, én kikészültem volna. De még jó. Így gondolom, anyáéknak nagyon fáj az igazság. Most biztosan kitagadnak majd. Milyen jó is lesz ez. * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:25 am | |
| * A szavaira csak nagyon nehezen állom meg, hogy fel ne horkantsak. Na igen. Narcissa igazi Black! Olyan, aki csípőből megveti az olyan kis sárvérű senkiket, mint én vagyok. Szánalmas ez a világnézet. * ~ Ha egyszer bele szólásom lesz a politikába mindenképp megvétózom a vérvonal által támasztott megkülönböztetéseket! ~ * Bár sosem kívántam a Minisztériumban dolgozni, talán csak, mint auror ... * - Értem. De azért biztosan Rád is büszkék a ... szüleid. * elvörösödik az arcom. Hogy lehetnének jófej, nem származás centrikus szülei, ha ennyire erőltetik a vér tisztaságát? * - Egyébként ... gratulálok az eljegyzésetekhez Ted Tonksszal. Lehozta a Próféta. * magyarázom még vörösebben. * | |
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba Vas. Dec. 26, 2010 10:20 am | |
| *Ez a csaj totálisan jó arc. Legalábbis eddig. Visszafogott és a maga bájával fogja meg az embereket. Elmosolyodtam, még szélesebben. Engem egyáltalán nem zavart, hogy erről kérdezett, mivel nem titok. Sirius volt olyan kedves, hogy a családi szennyest a gyerekeknek mesélje, akik pedig, tinédzser létükre, nagyon vágytak rá. Ezen csak mosolyogni lehet. Ők még csak most kezdik az igazi életüket. Nem mintha én olyan idős lennék, de akkor is. Szóval, nem haragszom, de ezt ideje vele is tudatnom:* - Semmi baj, ez nem titok. Narcissa pedig olyan, amilyen. Szerintem, ő egy igazi Black. *Amikor ezt mondom, kicsit mintha megérintett volna ez a mondat. A viselkedésem alapján, én nem vagyok az és nem is lehetek már az, mivel a hollóhátban végeztem. Azt hiszem, hogy ez elég egyértelmű és eszem ágában sincs ezzel vitába szállni. Csupán néha azért nem esik olyan jól.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó Szoba | |
| |
| | | | Társalgó Szoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |